PRAKTIJK ACUPUNCTUUR

DIEMEN

DR. A. A. OLIAI

020 6005260

Neurologische Aandoeningen

Spier-skelet Aandoeningen

Verslavingen

Menstruatie

Emotionele Aandoeningen

Di., Wo. Do. van 09:00 - 15:00

 
 

Alvorens de behandeling begint zal de therapeut moeten achterhalen waar de energie uit balans is, waar het probleem werkelijk ligt op energie niveau. Vervolgens kan de acupuncturist met behulp van naalden bepaalde energieën afremmen of juist stimuleren om de yin en yang balans in je lichaam weer in harmonie te krijgen. Niet alleen de symptomen, maar ook de wortel van het probleem kan worden aangepakt.  WAT IS TE BEHANDELEN MET ACUPUNCTUUR


De Wereld Gezondheid Organisatie erkent de genezende werking van acupunctuur en de Traditionele Chinese Geneeskunde m.b.t. de volgende ziekten:


Neurologische Aandoeningen


Fantoompijn, Hoofdpijn, Migraine, Aangezichtsverlamming, Aangezichtspijn, Postoperatieve pijn, Periferie neuropathie, Oorsuizen e.d.


Spier-skelet Aandoeningen


Nek, rugpijn, Schouderpijn, Hernia, Gewrichtsontstekingen, Peesontstekingen, Voet pijn, eigenlijk alle soorten pijn, Artrose, Reuma e.d.


Verslavingen


roken, zwaarlijvigheid(afvallen) e.d.


Menstruatie


Onregelmatige menstruatie, Pijnlijke menstruatie, Afwezigheid van menstruatie, Onvruchtbaarheid, Klachten bij menopauze, Te veel/weinig menstruatie e.d.


Emotionele/geestelijke Aandoeningen


Angst, prikkelbaarheid, Depressie, Nervositeit, Slapeloosheid, Concentratiezwakte, Ademhalingsproblemen, e.d.
ENKELE VOORBEELDEN VAN BEHANDELINGEN


Afslanken


Wij behandelen patiënten voor afslanken met acupunctuur naalden in combinatie met Electro stimulatie en laser therapie. We sturen de patiënt vervolgens met een zeer kleine verblijf naald in de oor naar huis. Dit is een zeer kleine naald van 1 a 2 mm wat een week in de oor kan blijven ( denk aan een soort zeer kleine oorbel). Deze verblijfnaald zorgt voor het blokkeren van eetlust en eetfrustraties. Om de behandeling succesvol te laten verlopen geven wij de patiënt ook een dieet mee. De acupunctuur en elektro stimulatie behandelingen en de verblijfnaald in de oor zorgen ervoor dat u uw dieet zonder moeite kunt volhouden.


Anti-rook Therapie


deze behandeling bestaat voornamelijk uit oor acupunctuur in combinatie met lasertherapie en ook hierbij gebruiken wij een verblijfnaaldje om de frustraties die leiden tot roken te voorkomen.


Belangrijk om te weten


Alle behandelingen duren ruim een uur. De naalden zijn disposable, met andere woorden: de naalden worden slechts 1 keer gebruikt en daarna weg gegooid.


VERGOEDING ZORGVERZEKERAARS


Bijna alle zorgverzekeraars vergoeden acupunctuurbehandelingen door NAAV-acupunctuurartsen vanuit hun aanvullende verzekeringen. De voorwaarden en vergoedingen zijn per verzekering verschillend en elk jaar veranderen de voorwaarden. Vraag daarom uw verzekering voor meer informatie. U kunt ook eventueel voor meer informatie terecht op het volgende site: www.acupunctuurgids.nl

 

BEHANDELING