Afslanken

Anti-rook therapie

Migraine

Rug en gewricht klachten


en meer...

DR. A. A. OLIAI

020 6005260

PRAKTIJK ACUPUNCTUUR

DIEMEN

Di., Wo. Do. van 09:00 - 15:00

 
 

Voordat u besluit om voor een niet westerse therapie te kiezen, heeft u waarschijnlijk al vele (westerse) therapieën ondergaan en heeft u al vele artsen gezien, maar helaas zonder het gewenste resultaat. U bent nu op onze site terecht gekomen, dit betekent dat u wellicht acupunctuur therapie overweegt op de hoop dat het u een gewenste resultaat zal geven. Wij hopen u een duidelijke beeld  te geven over acupunctuur zodat u weet waar u voor kiest. Heeft u naderhand toch nog vragen, aarzel dan niet om ons te bellen zodat wij uw vragen kunnen beantwoorden. Lees verder...

 

Dr. A. A. Oliai, Arts-Acupuntuurist

Dr. A.A. Oliai is afgestudeerd aan de Vrije Universiteit. Hij is een ervaren arts, accupuncturist en dermatoloog. Sinds 25 jaar oefent hij zijn vak uit, als arts-acupuntuurist.


Dr. Oliai is lid van NAAV-Acupuntuurartsen

ACUPUNCTUUR

Acupunctuur is een geneesmethode die al duizenden jaren bestaat en een onderdeel is van de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG).  De naam acupunctuur is afgeleid van de woorden: acus en punctura. Acus betekent letterlijk “naalden”  en de letterlijke betekenis van Punctura is “steken”.

Acupunctuur wordt gelukkig steeds minder als een alternatieve geneeswijze beschouwd en meer als een aanvulling op de Westerse geneeskunde. Uiteraard wordt er eerst naar de westerse diagnose gekeken om ernstige aandoeningen uit te sluiten.

WAT IS ACUPUNCTUUR EN WAAR KOMT HET VANDAAN:

Bijna alle zorgverzekeraars vergoeden acupunctuurbehandelingen door NAAV-acupunctuurartsen vanuit hun aanvullende verzekeringen. De voorwaarden en vergoedingen zijn per verzekering verschillend en elk jaar veranderen de voorwaarden. Vraag daarom uw verzekering voor meer informatie. U kunt ook eventueel voor meer informatie terecht op het volgende site: www.acupunctuurgids.nl

VERGOEDING ZORGVERZEKERAARS